Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
..niebanalna przekąska o intensywnym smaku
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11765
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11765
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
..ogórki obrać i posiekać w plasterki, cebulę pokroić w piórka, przesypać solą i wstawić na mały ogień
..z octu, oleju i cukru, ketchupu i koncentratu przygotować zalewę, zagotować ją
..ogórki mieszać, aż puszczą sok i całość się zmoży
..dodać zalewę do ogórków i chwilkę zagotować
..przekładać do słoików, pasteryzować ok 10 minut