Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
..niebanalna przekąska o intensywnym smaku
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
..ogórki obrać i posiekać w plasterki, cebulę pokroić w piórka, przesypać solą i wstawić na mały ogień
..z octu, oleju i cukru, ketchupu i koncentratu przygotować zalewę, zagotować ją
..ogórki mieszać, aż puszczą sok i całość się zmoży
..dodać zalewę do ogórków i chwilkę zagotować
..przekładać do słoików, pasteryzować ok 10 minut