Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały przetwór, który koniecznie musi znaleźć się wśród zimowych zapasów. Papryka idealna jako surówka do obiadu, ale również świetnie smakuje jako samodzielna przekąska..
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13072
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7347
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13072
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7347
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć w osolonej wodzie. Przełożyć do słoików.
Do każdego słoika z papryką włożyć po jednym ząbku czosnku, po 4 ziarenka pieprzu i ziela angielskiego, gorczycę i pokrojoną w paski cebulę.
Składniki na zalewę wymieszać i zalać paprykę. Słoiki pasteryzować 15 minut.