Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały przetwór, który koniecznie musi znaleźć się wśród zimowych zapasów. Papryka idealna jako surówka do obiadu, ale również świetnie smakuje jako samodzielna przekąska..
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć w osolonej wodzie. Przełożyć do słoików.
Do każdego słoika z papryką włożyć po jednym ząbku czosnku, po 4 ziarenka pieprzu i ziela angielskiego, gorczycę i pokrojoną w paski cebulę.
Składniki na zalewę wymieszać i zalać paprykę. Słoiki pasteryzować 15 minut.