Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały przetwór, który koniecznie musi znaleźć się wśród zimowych zapasów. Papryka idealna jako surówka do obiadu, ale również świetnie smakuje jako samodzielna przekąska..
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 819
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1936
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 435
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 819
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1936
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 435
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć w osolonej wodzie. Przełożyć do słoików.
Do każdego słoika z papryką włożyć po jednym ząbku czosnku, po 4 ziarenka pieprzu i ziela angielskiego, gorczycę i pokrojoną w paski cebulę.
Składniki na zalewę wymieszać i zalać paprykę. Słoiki pasteryzować 15 minut.