Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały przetwór, który koniecznie musi znaleźć się wśród zimowych zapasów. Papryka idealna jako surówka do obiadu, ale również świetnie smakuje jako samodzielna przekąska..
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1174
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4830
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1477
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1174
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4830
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1477
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć w osolonej wodzie. Przełożyć do słoików.
Do każdego słoika z papryką włożyć po jednym ząbku czosnku, po 4 ziarenka pieprzu i ziela angielskiego, gorczycę i pokrojoną w paski cebulę.
Składniki na zalewę wymieszać i zalać paprykę. Słoiki pasteryzować 15 minut.