Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały przetwór, który koniecznie musi znaleźć się wśród zimowych zapasów. Papryka idealna jako surówka do obiadu, ale również świetnie smakuje jako samodzielna przekąska..
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11530
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12117
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2472
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11530
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12117
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2472
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić w paski i sparzyć w osolonej wodzie. Przełożyć do słoików.
Do każdego słoika z papryką włożyć po jednym ząbku czosnku, po 4 ziarenka pieprzu i ziela angielskiego, gorczycę i pokrojoną w paski cebulę.
Składniki na zalewę wymieszać i zalać paprykę. Słoiki pasteryzować 15 minut.