Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu zna i robi. Obiecałam i pisze przepis.
Zalewę gotujemy razem z obraną i pokrojona w piórka cebulą. Odstawiamy do ostudzenia.
Rybę oprawić w razie takiej konieczności, podzielić, przyprawić, moczyć w rozmąconym jaju i obtoczyć w bułce. Smażyć na tłuszczu lub oleju na zloty kolor. Odstawić do ostygnięcia.
Ryby luźno ułożyć w słoiku zalać zalewą dodać kilka piór cebuli. Wytrzeć do sucha zakrętki i zakręcamy.Pasteryzujemy jak przetwory w garnku. Wstawiamy słoiki do zimnej wody w wyścielonym garnku jakąś szmatką . Gotujemy na małym ogniu do pojawienia się bąbelków w słoiku wtedy od razu je wyjmujemy.
Przepis dnia
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szc...
Odsłon: 41977
Ryba po grecku gości na wielu stołach wigilijnych, jednak jest to doskonałe d...
Odsłon: 12626
Pyszna ryba w sam raz na Święta
Odsłon: 3521
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 48
Bardzo prosty sos do potraw z grilla, ale nie tylko, do różnych smażonych i p...
Odsłon: 17
Cevapcici to pyszne grillowane mielone mięso rozpowszechnione na Bałkanach w...
Odsłon: 33
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 5042
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52331
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 48
Bardzo prosty sos do potraw z grilla, ale nie tylko, do różnych smażonych i p...
Odsłon: 17
Cevapcici to pyszne grillowane mielone mięso rozpowszechnione na Bałkanach w...
Odsłon: 33
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 5042
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52331
Składniki
Zalewę gotujemy razem z obraną i pokrojona w piórka cebulą. Odstawiamy do ostudzenia.
Rybę oprawić w razie takiej konieczności, podzielić, przyprawić, moczyć w rozmąconym jaju i obtoczyć w bułce. Smażyć na tłuszczu lub oleju na zloty kolor. Odstawić do ostygnięcia.
Ryby luźno ułożyć w słoiku zalać zalewą dodać kilka piór cebuli. Wytrzeć do sucha zakrętki i zakręcamy.Pasteryzujemy jak przetwory w garnku. Wstawiamy słoiki do zimnej wody w wyścielonym garnku jakąś szmatką . Gotujemy na małym ogniu do pojawienia się bąbelków w słoiku wtedy od razu je wyjmujemy.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Ogórki małosolne
Przetwory
Ogórki małosolne przepis babci
Przetwory
Ogórki po koreańsku
Przetwory
Wędzone domowe wędliny. Tradycja i smaki przypominające dzieciństwo. Powinny być na każdym stole.
Ogórki małosolne
Do smalcu z boczkiem, cebulą i jabłkiem pysznie smakują ogórki małosolne. To...
Odsłon: 155
Ogórki małosolne przepis babci
Ogórki małosolne z przepisu babci to klasyczna receptura na wyjątkowe i bogat...
Odsłon: 10339