Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący ogórek, papryka i cebula w marynacie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 366
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3584
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 366
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3584
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Składniki
Umyć warzywa, wydrążyć paprykę obrać cebule
Pokroić paprykę i ogórki w paski a cebulę w piórka
Zagotować 4 l wody ze szklanką soli; ostudzić; zalać warzywa na 2 godziny a po tym czasie odcedzić
Zalewa: 1 szkl octu 1 szkl cukru 5 szkl wody Liście laurowe, ziele angielskie, gorczyca Zagotować i ostudzić
Odcedzone warzywa układać w słoikach i zalać ostudzoną zalewą. Pasteryzować 10-15 minut w garnku z gotującą się wodą.