Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący ogórek, papryka i cebula w marynacie
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 74
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1337
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 282
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 61
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 74
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1337
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 282
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 61
Składniki
Umyć warzywa, wydrążyć paprykę obrać cebule
Pokroić paprykę i ogórki w paski a cebulę w piórka
Zagotować 4 l wody ze szklanką soli; ostudzić; zalać warzywa na 2 godziny a po tym czasie odcedzić
Zalewa: 1 szkl octu 1 szkl cukru 5 szkl wody Liście laurowe, ziele angielskie, gorczyca Zagotować i ostudzić
Odcedzone warzywa układać w słoikach i zalać ostudzoną zalewą. Pasteryzować 10-15 minut w garnku z gotującą się wodą.