Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na obiad i na grilla.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 508
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 508
Składniki
Ogórki pokroic na cwiartki.
Zasyp solą.
Odstaw na 6 godzin.
Odlej wodę.
Sporządź zalewę z octu i cukru.
Do ogórków dodaj chilli.
Zalej zalewą. Wymieszaj.
Odstaw na 12 godzin.
Nakładamy do słoików i pasteryzujemy.