Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na obiad i na grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8192
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8192
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Składniki
Ogórki pokroic na cwiartki.
Zasyp solą.
Odstaw na 6 godzin.
Odlej wodę.
Sporządź zalewę z octu i cukru.
Do ogórków dodaj chilli.
Zalej zalewą. Wymieszaj.
Odstaw na 12 godzin.
Nakładamy do słoików i pasteryzujemy.