Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na obiad i na grilla.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13327
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2629
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3784
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13327
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2629
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3784
Składniki
Ogórki pokroic na cwiartki.
Zasyp solą.
Odstaw na 6 godzin.
Odlej wodę.
Sporządź zalewę z octu i cukru.
Do ogórków dodaj chilli.
Zalej zalewą. Wymieszaj.
Odstaw na 12 godzin.
Nakładamy do słoików i pasteryzujemy.