Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,orginalna w smaku,idealna na szybką przystawke
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1816
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1816
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Fasolke pokroić na kilku cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie.Marchew zetrzeć na grubych oczkach,cebule pokroić w półkrążki.
Marchew i cebule dusić na szkl.oleju,podlać odrobiną wody.Gdy cebula zmieknie dodać fasolke i chwile (ok 7 min)dusić.Jeśli jest gęste podlać wodą.
Do tego dodać sól,pieprz,cukier i koncentrat.Można na smak dodac wegety.Na koniec dac ocet.Przełożyc do słoików i pasteryzowac ok 10 min.