Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,orginalna w smaku,idealna na szybką przystawke
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 416
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 416
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Składniki
Fasolke pokroić na kilku cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie.Marchew zetrzeć na grubych oczkach,cebule pokroić w półkrążki.
Marchew i cebule dusić na szkl.oleju,podlać odrobiną wody.Gdy cebula zmieknie dodać fasolke i chwile (ok 7 min)dusić.Jeśli jest gęste podlać wodą.
Do tego dodać sól,pieprz,cukier i koncentrat.Można na smak dodac wegety.Na koniec dac ocet.Przełożyc do słoików i pasteryzowac ok 10 min.