Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna,orginalna w smaku,idealna na szybką przystawke
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3558
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 377
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1782
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3558
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 377
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1782
Składniki
Fasolke pokroić na kilku cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie.Marchew zetrzeć na grubych oczkach,cebule pokroić w półkrążki.
Marchew i cebule dusić na szkl.oleju,podlać odrobiną wody.Gdy cebula zmieknie dodać fasolke i chwile (ok 7 min)dusić.Jeśli jest gęste podlać wodą.
Do tego dodać sól,pieprz,cukier i koncentrat.Można na smak dodac wegety.Na koniec dac ocet.Przełożyc do słoików i pasteryzowac ok 10 min.