Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale nadaje się jako masa do ciast, do naleśników, racuchów itp.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8257
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 448
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8257
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 448
Składniki
Śliwki wypestkować, zmiksować, dodać cukier i cukier waniliowy. Smażyć na wolnym ogniu 2 godziny po czym dodać kakao i smażyć jeszcze 30 min. Gorące przekładać do słoików. Smacznego.