Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona sałatka mojej rodzinki
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2979
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2979
Składniki
Filety opłukaj, pokrój w kostkę, posyp przyprawą gyros i podsmaż na oleju na złoty kolor.
Kapustę pekińską pokrój w paski, ogórki i cebulę w kostkę a kukurydzę odsącz na sicie.
Wszystkie składniki połącz ze sobą, dodaj ketchup i majonez według uznania w dowolnym proporcjach . Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Wstaw do lodówki na godzinę.