Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona sałatka mojej rodzinki
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15466
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4638
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 316
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2771
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5010
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15466
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4638
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 316
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2771
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5010
Składniki
Filety opłukaj, pokrój w kostkę, posyp przyprawą gyros i podsmaż na oleju na złoty kolor.
Kapustę pekińską pokrój w paski, ogórki i cebulę w kostkę a kukurydzę odsącz na sicie.
Wszystkie składniki połącz ze sobą, dodaj ketchup i majonez według uznania w dowolnym proporcjach . Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Wstaw do lodówki na godzinę.