Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona sałatka mojej rodzinki
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 218
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20311
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 218
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20311
Składniki
Filety opłukaj, pokrój w kostkę, posyp przyprawą gyros i podsmaż na oleju na złoty kolor.
Kapustę pekińską pokrój w paski, ogórki i cebulę w kostkę a kukurydzę odsącz na sicie.
Wszystkie składniki połącz ze sobą, dodaj ketchup i majonez według uznania w dowolnym proporcjach . Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Wstaw do lodówki na godzinę.