Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona sałatka mojej rodzinki
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 288
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1248
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 288
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1248
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Składniki
Filety opłukaj, pokrój w kostkę, posyp przyprawą gyros i podsmaż na oleju na złoty kolor.
Kapustę pekińską pokrój w paski, ogórki i cebulę w kostkę a kukurydzę odsącz na sicie.
Wszystkie składniki połącz ze sobą, dodaj ketchup i majonez według uznania w dowolnym proporcjach . Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Wstaw do lodówki na godzinę.