Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4374
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4374
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Składniki
Fileta umyć i pokroić w kostkę i udusić na oleju dodając do niego zioła i przyprawę Magi. Wystudzić. Paprykę czerwoną i żółtą pokroić w dużą kostkę i obgotować do miękkości -wystudzić. Selera pokroić na mniejsze nitki. Ogórka obieramy i kroimy na dość duże kawałki i lekko solimy. Odstawiamy na ok 15 min.
W misce wykładamy fileta, paprykę , seler, ogórka lekko odciśniętego z soku, kukurydzę odsączoną i wszystko mieszamy .Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie dodajemy majonez i wszystko mieszamy . Wstawiamy do lodówki do schłodzenia. Smacznego.