Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne ale długie w przygotowaniu,a przede wszystkim bez kapusty
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
wszystkie składniki pokroić w kostke
podsmarzyć kiełbase ok 10 min,następnie dodać papryke chwile posmażyć i dodać cebule, dodać pieczarki i wszysko razem podmażyć ok 15 min a następnie dodać ogórki i dusić wszystko ok 40 min.doprawić i gotowe