Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1396
Składniki
Filety kroimy w koskę lub paski mieszamy z posiekaną natką pietruszki i wkładamy do wysmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, następnie posypujemy zupą cebulową i polewamy śmietaną. tak przygotowane danie wkładamy do nagrzanego piekarnika ok.180 stopni i pieczemy przez 30 minut. 5 minut przed końcem posypujemy żołtym serem. Podawać z ziemniaczkami. Smacznego