Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 47
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1796
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 308
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 409
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 554
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 47
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1796
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 308
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 409
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 554
Składniki
Filety kroimy w koskę lub paski mieszamy z posiekaną natką pietruszki i wkładamy do wysmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, następnie posypujemy zupą cebulową i polewamy śmietaną. tak przygotowane danie wkładamy do nagrzanego piekarnika ok.180 stopni i pieczemy przez 30 minut. 5 minut przed końcem posypujemy żołtym serem. Podawać z ziemniaczkami. Smacznego