Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414491
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2319
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414491
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2319
Składniki
Filety kroimy w koskę lub paski mieszamy z posiekaną natką pietruszki i wkładamy do wysmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, następnie posypujemy zupą cebulową i polewamy śmietaną. tak przygotowane danie wkładamy do nagrzanego piekarnika ok.180 stopni i pieczemy przez 30 minut. 5 minut przed końcem posypujemy żołtym serem. Podawać z ziemniaczkami. Smacznego