Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 713
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2060
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4048
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4040
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 713
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2060
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4048
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4040
Składniki
Filety kroimy w koskę lub paski mieszamy z posiekaną natką pietruszki i wkładamy do wysmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, następnie posypujemy zupą cebulową i polewamy śmietaną. tak przygotowane danie wkładamy do nagrzanego piekarnika ok.180 stopni i pieczemy przez 30 minut. 5 minut przed końcem posypujemy żołtym serem. Podawać z ziemniaczkami. Smacznego