Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Conchiglioni z mięsem"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1085
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5640
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8751
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18096
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1085
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5640
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8751
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18096
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Mięso mie lone przesmaż na suchej patelni.
W rondelku zeszklij na oliwie posiekaną cebulkę z czosnkiem oraz pokrojoną w kostkę marchewkę. Zalej pomidorami z sosem, dopraw przyprawami, po czym dolej łyżkę oliwy i gotuj kilka minut. Wymieszaj z mięsem.
Nałóż farsz do muszelek i udekoruj według uznania.Źródło: Kurier TV