Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8713
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8713
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Kawałki dorsza ułożyć w natłuszczonej brytfannie,pokryć kostkami masła i wstawić do średnio gorącego piekarnika. Gdy masło się roztopi posypać rozgniecionym czosnkiem zmieszanym z pietruszką.Mleko doprawić solą oraz pieprzem i wlać do ryby. Zostawić w ciepłym piekarniku na 30 min. Podawać z ziemniakami z wody.