Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8462
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 536
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8462
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 536
Składniki
Kawałki dorsza ułożyć w natłuszczonej brytfannie,pokryć kostkami masła i wstawić do średnio gorącego piekarnika. Gdy masło się roztopi posypać rozgniecionym czosnkiem zmieszanym z pietruszką.Mleko doprawić solą oraz pieprzem i wlać do ryby. Zostawić w ciepłym piekarniku na 30 min. Podawać z ziemniakami z wody.