Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, bogate w witaminy.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2981
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2981
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Składniki
Na patelni rozgrzać 2-3 łyżki masła. Dodać startą marchew, korzeń pietruszki i groszek. Dusić pod przykryciem około 15 minut. W tym czasie na drugiej patelni rozgrzać masło lub inny olej. Dorsza doprawić solą morską i pieprzem, obtoczyć w mące krupczatce i smażyć. Gdy jarzyny będą miękkie, dodać rybę i jeszcze chwilę dusić, aby przeszła aromatem warzyw. Podawać z młodymi ziemniaczkami z koperkiem. Smacznego!