Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, bogate w witaminy.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 612
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75519
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1625
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 612
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75519
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1625
Składniki
Na patelni rozgrzać 2-3 łyżki masła. Dodać startą marchew, korzeń pietruszki i groszek. Dusić pod przykryciem około 15 minut. W tym czasie na drugiej patelni rozgrzać masło lub inny olej. Dorsza doprawić solą morską i pieprzem, obtoczyć w mące krupczatce i smażyć. Gdy jarzyny będą miękkie, dodać rybę i jeszcze chwilę dusić, aby przeszła aromatem warzyw. Podawać z młodymi ziemniaczkami z koperkiem. Smacznego!