Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, bogate w witaminy.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 67
Składniki
Na patelni rozgrzać 2-3 łyżki masła. Dodać startą marchew, korzeń pietruszki i groszek. Dusić pod przykryciem około 15 minut. W tym czasie na drugiej patelni rozgrzać masło lub inny olej. Dorsza doprawić solą morską i pieprzem, obtoczyć w mące krupczatce i smażyć. Gdy jarzyny będą miękkie, dodać rybę i jeszcze chwilę dusić, aby przeszła aromatem warzyw. Podawać z młodymi ziemniaczkami z koperkiem. Smacznego!