Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżowe paszteciki kurczakowe"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 178
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25094
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 178
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25094
Składniki
Fileciki przypraw wegetą, solą, pieprzem, oregano. Zrumień je na oleju, ostudź. Ser pokrój na 8 kawałków.
Do miski wsyp mąkę, dodaj pozostałe i wyrób gładkie ciasto. Potnij ciasto na 8 kawałków. Każdy podsyp mąką i rozwałkuj na cieniutki prostokąt.
Brzeg każdego kawałka posmaruj keczupem, połóż kawałek sera i polędwiczkę. Zwiń w rulon. Ułóż roladki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj olejem, posyp oregano. Piecz 25-30 min w temp. 200°C. Podaj na ciepło lub na zimno z sosem.
Farsz do tych pasztecików stale wymyślam nowy. I zawsze powstaje bardzo smakowite danie.
Porcje 8 Przygot. 70 min Cena 1,20 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie