Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak fasolka to tylko przez siebie wyhodowana :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13198
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2554
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3695
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4667
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13198
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2554
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3695
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4667
Składniki
Fasolkę obrać i umyć. Ugotować w osolonej wodzie. Gdy będzie miękka (trzeba sprawdzać co jakiś czas żeby nam się nie rozgotowała) to odcedzamy dodajemy masło i bułkę tartą zostawiamy na 5 minut pod przykryciem następnie wstrząsamy garnkiem żeby się wszystko dobrze połączyło i nakładamy na talerze. Smacznego