Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14407
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19509
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13161
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14407
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19509
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13161
Składniki
Z piersi zdejmujemy skórę.Usuwamy kości.Otrzymane 2 filety cienko rozbijamy tłuczkiem.Nacieramy przyprawami.
Ser wyjmujemy z zalewy,rozgniatamy widelcem.Pieczarki drobno kroimy,smażymy na oleju,doprawiamy do smaku.Studzimy.
Filety układamy jeden przy drugim,smarujemy serem.Na ser ukłdamy pieczarki.Zwijamy w roladę.Otrzymana roladkę zawijamy w skórę .obwiązujemy ciasno sznureczkiem,smarujemy masłem i posypujemy przyprawami.
Roladke układamy w naczyniu żarodpornym i pieczemy ok 50 minut,często polewajac wytworzonym sosem.Po upieczeniu zdejmujemy sznureczek i kroimy w plastry.SMACZNEGO!!!