Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 237
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 237
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Składniki
Z piersi zdejmujemy skórę.Usuwamy kości.Otrzymane 2 filety cienko rozbijamy tłuczkiem.Nacieramy przyprawami.
Ser wyjmujemy z zalewy,rozgniatamy widelcem.Pieczarki drobno kroimy,smażymy na oleju,doprawiamy do smaku.Studzimy.
Filety układamy jeden przy drugim,smarujemy serem.Na ser ukłdamy pieczarki.Zwijamy w roladę.Otrzymana roladkę zawijamy w skórę .obwiązujemy ciasno sznureczkiem,smarujemy masłem i posypujemy przyprawami.
Roladke układamy w naczyniu żarodpornym i pieczemy ok 50 minut,często polewajac wytworzonym sosem.Po upieczeniu zdejmujemy sznureczek i kroimy w plastry.SMACZNEGO!!!