Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 329
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1952
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3913
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3766
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 530
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 329
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1952
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3913
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3766
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 530
Składniki
Z piersi zdejmujemy skórę.Usuwamy kości.Otrzymane 2 filety cienko rozbijamy tłuczkiem.Nacieramy przyprawami.
Ser wyjmujemy z zalewy,rozgniatamy widelcem.Pieczarki drobno kroimy,smażymy na oleju,doprawiamy do smaku.Studzimy.
Filety układamy jeden przy drugim,smarujemy serem.Na ser ukłdamy pieczarki.Zwijamy w roladę.Otrzymana roladkę zawijamy w skórę .obwiązujemy ciasno sznureczkiem,smarujemy masłem i posypujemy przyprawami.
Roladke układamy w naczyniu żarodpornym i pieczemy ok 50 minut,często polewajac wytworzonym sosem.Po upieczeniu zdejmujemy sznureczek i kroimy w plastry.SMACZNEGO!!!