Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne smakowite danie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34614
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 884
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 154
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3785
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34614
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 884
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 154
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3785
Składniki
Pieczarki myjemy ale nie obieramy, wydrążamy nóżki. Tak aby pieczarka wewnątrz była pusta. Pieczarki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Nóżki kroimy w drobną kosteczkę. Wrzucamy na patelnie, dusimy. Jajko ugotowane na twardo również kroimy w kosteczkę. Do miseczki wrzucamy wszystkie w/w składniki (groszek, fasolkę, kukurydzę, jajko, i podduszone nóżki pieczarek). Mieszamy doprawiamy do smaku ( sól i pieprz).
Napełniamy pieczarki, wkładamy do naczynia żaroodpornego i podpiekamy w piekarniku dosłownie 5 minutek żeby było cieplutkie. Można podawać z surówką.