Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne smakowite danie.
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 580
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 73
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1417
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3904
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 476
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 580
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 73
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1417
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3904
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 476
Składniki
Pieczarki myjemy ale nie obieramy, wydrążamy nóżki. Tak aby pieczarka wewnątrz była pusta. Pieczarki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Nóżki kroimy w drobną kosteczkę. Wrzucamy na patelnie, dusimy. Jajko ugotowane na twardo również kroimy w kosteczkę. Do miseczki wrzucamy wszystkie w/w składniki (groszek, fasolkę, kukurydzę, jajko, i podduszone nóżki pieczarek). Mieszamy doprawiamy do smaku ( sól i pieprz).
Napełniamy pieczarki, wkładamy do naczynia żaroodpornego i podpiekamy w piekarniku dosłownie 5 minutek żeby było cieplutkie. Można podawać z surówką.