Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1569
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1979
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1569
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1979
Składniki
Filety i cebulę pokroić w kostkę, pieczarki pokroić i podsmażyć.
Kurczaka, cebule , pieczarki wymieszać wraz z 3 żółtkami , startym serem żółtym. Posolić i popieprzyc lub dodać przyprawę do kurczaka.
Białko ubić na sztywno i dodać do filetów
Dodać mąkę ziemniaczaną i zwykłą (pszenna, poznańska lub wrocławska) i wymieszać.
Na koniec dodać koperek (jeżeli świeży, to drobno posiekać).
Nakładać na patelnię łyżką i smażyć na małym ogniu w dużej ilości oleju.