Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz meksykański"
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 41
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 695
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 41
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 695
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Składniki
Mięso umyj, przypraw słodką papryką i obsyp mąką.
Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekaną cebulę z czosnkiem, a następnie dorzuć mięso.
Zieloną paprykę pokrój w kostkę, a obraną pietruszkę oraz marchewkę i pieczarki – w plasterki.
Dołóż warzywa do mięsa, podlej wodą i gotuj kwadrans. Po tym czasie dorzuć resztę warzyw i wsyp przyprawy.
Wyłącz gulasz, gdy mięso będzie miękkie.
Czas przygotowania: 90 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax