Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz meksykański"
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 84
Szybkie i puszyste placuszki to super pomysł na ciepłe śniadanie, deser czy p...
Odsłon: 33
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 156
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 59
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 30
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 84
Szybkie i puszyste placuszki to super pomysł na ciepłe śniadanie, deser czy p...
Odsłon: 33
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 156
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 59
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 30
Składniki
Mięso umyj, przypraw słodką papryką i obsyp mąką.
Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekaną cebulę z czosnkiem, a następnie dorzuć mięso.
Zieloną paprykę pokrój w kostkę, a obraną pietruszkę oraz marchewkę i pieczarki – w plasterki.
Dołóż warzywa do mięsa, podlej wodą i gotuj kwadrans. Po tym czasie dorzuć resztę warzyw i wsyp przyprawy.
Wyłącz gulasz, gdy mięso będzie miękkie.
Czas przygotowania: 90 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax