Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 981
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 190
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 148
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 14989
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 981
Przepis na uniwersalne mięso, które można zjeść na zimno – do pieczywa, bądź...
Odsłon: 190
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 148
Sałatka wigilijna która od bardzo wielu lat jest obowiązkowa na naszym wigili...
Odsłon: 14989
Składniki
Zoladki przebrac,umyc i pokroic ,wrzucic na rozgrzany tluszcz.Dusic na malym ogniu.do miekkosci.Pod koniec gotowania wlac troche wody i zaprawic maka ze smietana.Doprawic do smaku sola i pieprz.Podawac z ziamniakami z wody i surowkam.iSmacznego!