Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Zoladki przebrac,umyc i pokroic ,wrzucic na rozgrzany tluszcz.Dusic na malym ogniu.do miekkosci.Pod koniec gotowania wlac troche wody i zaprawic maka ze smietana.Doprawic do smaku sola i pieprz.Podawac z ziamniakami z wody i surowkam.iSmacznego!