Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Halibut z awokado"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1086
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 381
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3259
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 726
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1086
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 381
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3259
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 726
Składniki
<strong> Przepis przysłała Bożena Badach z Halinowa
Steki natrzyj przyprawą do ryb, chłodź 30 minut. Cytrynę sparz. Pół pokrój na plasterki, ułóż na rybach. Każdą owiń w papier do pieczenia. Ułóż na rozgrzanej patelni, smaż z każdej strony po 4-5 min.
Awokado obierz, pokrój w kostkę, skrop sokiem z reszty cytryny. Pomidor i obraną cebulkę pokrój w kostkę, czosnek posiekaj. Warzywa wymieszaj z awokado, przypraw solą. Sałatkę podaj z rybą.Źródło: Chwila dla Ciebie