Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Halibut z awokado"
Szukasz przepisu na szybką przekąskę.....oto moja propozycja.
Odsłon: 10071
Banalnie proste. Semifreddo po włosku oznacza pół-zimny. Deser polega na tym...
Odsłon: 12648
Przepyszna i szybka w przygotowaniu ryba, którą każdy chętnie spróbuje.
Odsłon: 3064
Składniki
<strong> Przepis przysłała Bożena Badach z Halinowa
Steki natrzyj przyprawą do ryb, chłodź 30 minut. Cytrynę sparz. Pół pokrój na plasterki, ułóż na rybach. Każdą owiń w papier do pieczenia. Ułóż na rozgrzanej patelni, smaż z każdej strony po 4-5 min.
Awokado obierz, pokrój w kostkę, skrop sokiem z reszty cytryny. Pomidor i obraną cebulkę pokrój w kostkę, czosnek posiekaj. Warzywa wymieszaj z awokado, przypraw solą. Sałatkę podaj z rybą.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sałatka z btatem
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Dania główne
Penne z kurczakiem w sosie śmietanowo-serowym
Dania główne
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Sałatka z btatem
Mnóstwo składników odżywczych na jednym talerzu i połączenie stęka wołowego z...
Odsłon: 29
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Kolejne krokiety zrobione tym razem z kiszonej kapusty i pieczarek usmażonych...
Odsłon: 137