Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Halibut z awokado"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 148
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3846
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 275
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 439
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 148
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3846
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 275
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 439
Składniki
<strong> Przepis przysłała Bożena Badach z Halinowa
Steki natrzyj przyprawą do ryb, chłodź 30 minut. Cytrynę sparz. Pół pokrój na plasterki, ułóż na rybach. Każdą owiń w papier do pieczenia. Ułóż na rozgrzanej patelni, smaż z każdej strony po 4-5 min.
Awokado obierz, pokrój w kostkę, skrop sokiem z reszty cytryny. Pomidor i obraną cebulkę pokrój w kostkę, czosnek posiekaj. Warzywa wymieszaj z awokado, przypraw solą. Sałatkę podaj z rybą.Źródło: Chwila dla Ciebie