Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jaglanka z rodzynkami i brzoskwiniami"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8661
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8661
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Kaszę przepłucz na sicie, wrzuć do garnka, zalej wodą z mlekiem, wsyp szczyptę soli i gotuj na małym ogniu, aż cały płyn odparuje.
Rodzynki namocz, by zrobiły się miękkie, a następnie dołóż do jaglanki razem z łyżką miodu i wymieszaj.
Podawaj z pokrojonymi brzoskwiniami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 340. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax