Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jaglanka z rodzynkami i brzoskwiniami"
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336647
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422899
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336647
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422899
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2516
Składniki
Kaszę przepłucz na sicie, wrzuć do garnka, zalej wodą z mlekiem, wsyp szczyptę soli i gotuj na małym ogniu, aż cały płyn odparuje.
Rodzynki namocz, by zrobiły się miękkie, a następnie dołóż do jaglanki razem z łyżką miodu i wymieszaj.
Podawaj z pokrojonymi brzoskwiniami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 340. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax