Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jajecznica po małopolsku"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5839
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18474
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5839
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18474
Składniki
Na patelni roztop masło i zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę. Oderwij listki pokrzyw od łodyg, opłucz je, pokrój i dodaj do cebuli. Razem chwilę podsmaż.
W tym czasie jajka wbij do miseczki, dodaj szczyptę soli i pieprzu. Wymieszaj widelcem i wlej na patelnię. Całość dokładnie połącz i usmaż jajecznicę. Podawaj na gorąco z pełnoziarnistym pieczywem.Źródło: Na żywo