Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka faszerowane"
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3501
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2983
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 175
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3501
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2983
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 175
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. W czterech odetnij górę, tak by można było wyjąć żółtko, nie niszcząc białka. W misce rozgnieć widelcem żółtka i jedno całe jajko. Wymieszaj z majonezem, musztardą, śmietaną lub jogurtem. Dodaj posiekany drobno szczypiorek i paprykę.
Dodaj kilka listków pietruszki i przypraw do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką w proszku. Wszystko dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do białek i przykryj czapeczkami z jajka.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień