Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka faszerowane"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 562
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11164
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3933
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 562
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11164
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3933
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. W czterech odetnij górę, tak by można było wyjąć żółtko, nie niszcząc białka. W misce rozgnieć widelcem żółtka i jedno całe jajko. Wymieszaj z majonezem, musztardą, śmietaną lub jogurtem. Dodaj posiekany drobno szczypiorek i paprykę.
Dodaj kilka listków pietruszki i przypraw do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką w proszku. Wszystko dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do białek i przykryj czapeczkami z jajka.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień