Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka faszerowane"
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3883
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 694
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3883
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 694
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. W czterech odetnij górę, tak by można było wyjąć żółtko, nie niszcząc białka. W misce rozgnieć widelcem żółtka i jedno całe jajko. Wymieszaj z majonezem, musztardą, śmietaną lub jogurtem. Dodaj posiekany drobno szczypiorek i paprykę.
Dodaj kilka listków pietruszki i przypraw do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką w proszku. Wszystko dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do białek i przykryj czapeczkami z jajka.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień