Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka faszerowane"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. W czterech odetnij górę, tak by można było wyjąć żółtko, nie niszcząc białka. W misce rozgnieć widelcem żółtka i jedno całe jajko. Wymieszaj z majonezem, musztardą, śmietaną lub jogurtem. Dodaj posiekany drobno szczypiorek i paprykę.
Dodaj kilka listków pietruszki i przypraw do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką w proszku. Wszystko dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do białek i przykryj czapeczkami z jajka.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień