Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka faszerowane"
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 957
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 395
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 155
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2692
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 957
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 395
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 155
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2692
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. W czterech odetnij górę, tak by można było wyjąć żółtko, nie niszcząc białka. W misce rozgnieć widelcem żółtka i jedno całe jajko. Wymieszaj z majonezem, musztardą, śmietaną lub jogurtem. Dodaj posiekany drobno szczypiorek i paprykę.
Dodaj kilka listków pietruszki i przypraw do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką w proszku. Wszystko dokładnie wymieszaj. Przełóż masę do białek i przykryj czapeczkami z jajka.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień