Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry pomysł,dobry smak.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1811
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1574
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1811
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1574
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1990
Składniki
schab potnij na 4 kotlety,rozbij tłuczkiem,przypraw solą i pieprzem.Oprósz mąką,panieruj w jajku i bułce tartej.Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Białe części porów potnij w krążki i usmaż na maśle,przypraw.Sewrek topiony zamroż.
Kotlety ułóż w naczyniu żaroodpornym.Na każdy nałóż porcję pora.Serek grubo zetrzyj i posyp kotlety.Zapiekaj 10 min 200 st.