Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry pomysł,dobry smak.
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 228
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 74
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 79
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 228
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 74
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 79
Składniki
schab potnij na 4 kotlety,rozbij tłuczkiem,przypraw solą i pieprzem.Oprósz mąką,panieruj w jajku i bułce tartej.Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Białe części porów potnij w krążki i usmaż na maśle,przypraw.Sewrek topiony zamroż.
Kotlety ułóż w naczyniu żaroodpornym.Na każdy nałóż porcję pora.Serek grubo zetrzyj i posyp kotlety.Zapiekaj 10 min 200 st.