Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry pomysł,dobry smak.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 197
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2437
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 180
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 218
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 197
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2437
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 180
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 218
Składniki
schab potnij na 4 kotlety,rozbij tłuczkiem,przypraw solą i pieprzem.Oprósz mąką,panieruj w jajku i bułce tartej.Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Białe części porów potnij w krążki i usmaż na maśle,przypraw.Sewrek topiony zamroż.
Kotlety ułóż w naczyniu żaroodpornym.Na każdy nałóż porcję pora.Serek grubo zetrzyj i posyp kotlety.Zapiekaj 10 min 200 st.