Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety z kapustą i pieczarkami"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 478
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 478
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Kapustę kiszoną ugotuj na wolnym ogniu. Gdy wystygnie, drobno poszatkuj. . Na oleju zeszklij posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dodaj do kapusty i wymieszaj z solą oraz pieprzem.
Nałóż farsz na usmażone wcześniej naleśniki.
Zwiń je w rulony i panieruj w jajku oraz bułce. Usmaż na złoto.Źródło: Kurier TV