Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety z kapustą i pieczarkami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3585
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3585
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Składniki
Kapustę kiszoną ugotuj na wolnym ogniu. Gdy wystygnie, drobno poszatkuj. . Na oleju zeszklij posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dodaj do kapusty i wymieszaj z solą oraz pieprzem.
Nałóż farsz na usmażone wcześniej naleśniki.
Zwiń je w rulony i panieruj w jajku oraz bułce. Usmaż na złoto.Źródło: Kurier TV