Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety z kapustą i pieczarkami"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1320
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1102
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1320
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1102
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Składniki
Kapustę kiszoną ugotuj na wolnym ogniu. Gdy wystygnie, drobno poszatkuj. . Na oleju zeszklij posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dodaj do kapusty i wymieszaj z solą oraz pieprzem.
Nałóż farsz na usmażone wcześniej naleśniki.
Zwiń je w rulony i panieruj w jajku oraz bułce. Usmaż na złoto.Źródło: Kurier TV