Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13485
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6116
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13485
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6116
Składniki
DO ŻAROODPORNEGO NACZYNIA WSYPAĆ RYŻ,NA TYM POŁOŻYĆ CEBULĘ POKROJONĄ W PLASTRY I NA TYM PAŁKI DROBIOWE. WSZYSTKIE POZOSTAŁE SKŁADNIKI WRZUCIĆ DO GARNKA I RAZEM ROZPUŚCIĆ. TAKĄ ZALEWĄ POLAĆ WCZEŚNIEJ PRZYGOTOWANE SKŁADNIKI W NACZYNIU ŻAROODPORNYM. WSTAWIĆ TO DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA I NIE PRZYKRYWAĆ. PIEC W TEMP.180 STOPNI PRZEZ 1 GODZINE.