Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 112
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 59
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 133
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3766
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 112
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 59
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 133
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3766
Składniki
DO ŻAROODPORNEGO NACZYNIA WSYPAĆ RYŻ,NA TYM POŁOŻYĆ CEBULĘ POKROJONĄ W PLASTRY I NA TYM PAŁKI DROBIOWE. WSZYSTKIE POZOSTAŁE SKŁADNIKI WRZUCIĆ DO GARNKA I RAZEM ROZPUŚCIĆ. TAKĄ ZALEWĄ POLAĆ WCZEŚNIEJ PRZYGOTOWANE SKŁADNIKI W NACZYNIU ŻAROODPORNYM. WSTAWIĆ TO DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA I NIE PRZYKRYWAĆ. PIEC W TEMP.180 STOPNI PRZEZ 1 GODZINE.