Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1062
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 60
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1062
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 60
Składniki
DO ŻAROODPORNEGO NACZYNIA WSYPAĆ RYŻ,NA TYM POŁOŻYĆ CEBULĘ POKROJONĄ W PLASTRY I NA TYM PAŁKI DROBIOWE. WSZYSTKIE POZOSTAŁE SKŁADNIKI WRZUCIĆ DO GARNKA I RAZEM ROZPUŚCIĆ. TAKĄ ZALEWĄ POLAĆ WCZEŚNIEJ PRZYGOTOWANE SKŁADNIKI W NACZYNIU ŻAROODPORNYM. WSTAWIĆ TO DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA I NIE PRZYKRYWAĆ. PIEC W TEMP.180 STOPNI PRZEZ 1 GODZINE.