Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jadalne kwiaty to świetne uzupełnienie dania.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5667
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 145
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 129
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 241
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 389
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5667
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 145
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 129
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 241
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 389
Składniki
Pierś nacinam robiąc kieszeń. Umieszczam w niej pokruszony ser feta (ile się zmieści), kilka listków szałwii i suszone pomidorami. Zamykam wykałaczkami aby się nie rozwaliła w czasie pieczenia i posypuje ziołami prowansalskimi. Wlewam olej rzepakowy na patelnię i mocno nagrzewam. Mięso obsmażam z jednej i drugiej strony, dolewam wina, redukuje, przykrywam i smażę około 10 minut. W tym czasie robię szpinak wg tego przepisu (klik). Na talerzu rozsypuje kwiaty czosnku. Kroję pierś na pół i ustawiam jedną stojąco, drugą leżąco. Podaję ze szpinakiem w miseczce.