Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 852
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15225
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 852
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15225
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Włoszczyznę obierz, zalej 3 szklankami wody, wrzuć pokrojony boczek, listki laurowe oraz ziele angielskie. Gotuj na niewielkim ogniu około 30 minut. Następnie wrzuć pokrojone w kostkę ziemniaki i gotuj, aż będą miękkie. W tym czasie kiszoną kapustę posiekaj, a cebulę obierz i drobno pokrój.
W rondlu na oleju zeszklij cebulę, dodaj kapustę. Całość chwilę podsmaż i przełóż do zupy. Wlej sok z kapusty i gotuj na małym ogniu około 40 minut. Pod koniec gotowania zupę przypraw solą i pieprzem.Źródło: Na żywo