Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4827
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4827
Składniki
wieczorem zarabiamy ciasto ze wszystkich skladnikow,i wkładamyciasto do natłuszczonej miski do lodowki na noc (uwaga rosnie)
rozgrzewamy tłuszcz (polecam smalec ciasto nie wchłania tłuszczu) z cista odryawmy po kawałku rozciągamy na kształt racucha kładziemy na tłuszcz jak sie zrumieni odwracamy i przykrywamy plasterkiem sera ,dopiekamy
zdejmujemy na talerz posypujemy przyprawa do pizzy lub ulubionymi ziłami ,podajemy z ketchupem ew.odrobina majonezu