Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12077
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 152
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8883
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155541
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1213
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12077
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 152
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8883
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155541
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1213
Składniki
Karczek pokroić wplastry,lekko ubić.Cebulę w pół plasterki.Pieczarki pokroić wg.uznania.Ser żółty zetrzeć na grubej tarce.
Resztę składników wymieszać .
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem.Ułożyć mięso,cebulę,pieczarki,zalać sosem i posypać serem.Piec w nagrzanym piekarniku(180 stopni) jedną godzinę.