Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko-smacznie i inaczej...
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116528
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7966
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3004
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1525
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1288
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116528
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7966
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3004
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1525
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1288
Składniki
Filet podzielić na dwa kawałki,opłukać -przyprawić vegetą (lub warzywkiem) pieprzem,czosnkiem -kto lubi (ale nie koniecznie)
Na rozłożonej folii (zwilżonej olejem) ,położyć kawałek ryby skórą do dołu.Wierzch ryby-jak i boki- posmarować majonezem o grubości ok 2-3mm
Zawinąć folię -tak aby zostawić na górze "poduszkę powietrza".Piec w uprzednio rozgrzanym piekarniku 180st ok 20min -z termowentylatorem albo30min bez...po tym czasie odwinąć folię i dopiec ok 3min-przyrumienić
Przełożyć ostrożnie na talerz skropić cytryną-podawać z frytkami i sałatką -wg uznania