Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko-smacznie i inaczej...
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104307
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5898
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104307
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5898
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
Filet podzielić na dwa kawałki,opłukać -przyprawić vegetą (lub warzywkiem) pieprzem,czosnkiem -kto lubi (ale nie koniecznie)
Na rozłożonej folii (zwilżonej olejem) ,położyć kawałek ryby skórą do dołu.Wierzch ryby-jak i boki- posmarować majonezem o grubości ok 2-3mm
Zawinąć folię -tak aby zostawić na górze "poduszkę powietrza".Piec w uprzednio rozgrzanym piekarniku 180st ok 20min -z termowentylatorem albo30min bez...po tym czasie odwinąć folię i dopiec ok 3min-przyrumienić
Przełożyć ostrożnie na talerz skropić cytryną-podawać z frytkami i sałatką -wg uznania