Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko-smacznie i inaczej...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4893
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1028
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9523
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1416
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4893
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1028
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9523
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1416
Składniki
Filet podzielić na dwa kawałki,opłukać -przyprawić vegetą (lub warzywkiem) pieprzem,czosnkiem -kto lubi (ale nie koniecznie)
Na rozłożonej folii (zwilżonej olejem) ,położyć kawałek ryby skórą do dołu.Wierzch ryby-jak i boki- posmarować majonezem o grubości ok 2-3mm
Zawinąć folię -tak aby zostawić na górze "poduszkę powietrza".Piec w uprzednio rozgrzanym piekarniku 180st ok 20min -z termowentylatorem albo30min bez...po tym czasie odwinąć folię i dopiec ok 3min-przyrumienić
Przełożyć ostrożnie na talerz skropić cytryną-podawać z frytkami i sałatką -wg uznania