Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Marynowana polędwica"
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6179
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1907
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6179
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1907
 
         
        Składniki
Oliwę wymieszać z wódką, pieprzem, oregano i tymiankiem. Polędwicę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić na plastry o grubości 2 cm (nie rozbijać).
Włożyć mięso do salaterki, zalać marynatą, wstawić do lodówki na co najmniej godzinę. Po tym czasie plastry mięsa lekko osączyć, układać na rozpalonym ruszcie. Piec po ok. 8-10 minut z każdej strony. Podawać z sałatką i świeżym pieczywem.Źródło: Twoje Imperium