Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na obiad jak i na przyjecie ;))
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1111
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5656
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8759
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18129
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1111
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5656
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8759
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18129
Składniki
filet oplukac pokroic i rozbic na płaty przyprawic
pieczarki zetrzec na jarzyniowce na wiórki ,cebulke pokroic w drobna kosteczke,ser zetrzec .Pieczarki przesmazyc z cebulka na masle do odparowania wody dodac natke pietruszki doprawic!
Na filet klasc pieczarki z cebulka , odrobine sera zawijac chowajac nadzienie .Obtaczajac w mace potem jajku i bulce tartej formowac medaliony.
Smazymy na dobrze rozgrzanym oleju badz oliwie do uzyskania zlotego koloru .Kilkakrotnie obracajac zeby mieso w srodku dobrze sie przesmazylo. Danie mozna podac z ziemniakami lub frytkami ;)Smacznego ;))