Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, ciekawe, maślane, niedrogie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Przygotowujemy z mąki, jajka i mleka ciasto na naleśniki.
Smażymy naleśniki, najcieńsze jak tylko się da.
Naleśniki smarujemy serkiem i zwijamy w ruloniki
Na patelni roztapiamy masło i układamy na nim zwinięte naleśniki. Smażymy na złoty kolor z jednej i z drugiej strony
Na koniec posypujemy cukrem pudrem i/lub syropem klonowym.
Podajemy ze szklanką zimnego mleka