Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Omlet z kaniami"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Kanie oczyść, umyj w zimnej wodzie i pokrój na mniejsze kawałki. Obraną cebulę drobno posiekaj.
Na rozgrzanym tłuszczu przysmaż cebulę z grzybami. Zalej je rozmąconymi jajkami.
Posyp solą, pieprzem i szczy piorkiem. Smaż 5 minut.
30 min ? St. trudności: łatwe ? Kalorie: 270Źródło: Super TV