Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak nazwałam te pierogi bo to elegancko brzmi, ale one mają tyle z prowansji co fasolka po bretońsku z bretanii lub ryba po grecku z grecji.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
na za dużej wodzie gotuję ryż i kaszę gryczaną w tym czsie zagniatam ciasto na pierogi.
gdy ciasto odpoczywa mięsko z rosołu drobno kroję (można zmielić w maszynce) łączę z przestudzonąkaszą i ryżem doprawiam do smaku,główna przyprawa to zioła prowansalskie.SMACZNEGO.