Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak nazwałam te pierogi bo to elegancko brzmi, ale one mają tyle z prowansji co fasolka po bretońsku z bretanii lub ryba po grecku z grecji.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 448
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1805
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 368
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 448
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1805
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 368
Składniki
na za dużej wodzie gotuję ryż i kaszę gryczaną w tym czsie zagniatam ciasto na pierogi.
gdy ciasto odpoczywa mięsko z rosołu drobno kroję (można zmielić w maszynce) łączę z przestudzonąkaszą i ryżem doprawiam do smaku,główna przyprawa to zioła prowansalskie.SMACZNEGO.