Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak nazwałam te pierogi bo to elegancko brzmi, ale one mają tyle z prowansji co fasolka po bretońsku z bretanii lub ryba po grecku z grecji.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 332
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3759
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1291
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 332
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3759
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1291
Składniki
na za dużej wodzie gotuję ryż i kaszę gryczaną w tym czsie zagniatam ciasto na pierogi.
gdy ciasto odpoczywa mięsko z rosołu drobno kroję (można zmielić w maszynce) łączę z przestudzonąkaszą i ryżem doprawiam do smaku,główna przyprawa to zioła prowansalskie.SMACZNEGO.