Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie elastyczne ciasto
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 149
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1853
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 493
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15702
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 149
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1853
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 493
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15702
Składniki
Ugotować kapustę z grzybami do miękkości odcedzić odsączyć zmielić.Cebulę podsmażyć dodać do kapusty wraz z jajkiem i bułka tartą,przyprawić do smaku wymieszać.
Mąkę wsypać do miski dodać 1 jajko i obie wody wymieszać łyżką do połączenia składników.Następnie przełożyć na stolnicę i dobrze wyrobić.Rozwałkować wyciąć kółka nałożyć farsz skleić.
Pierogi wrzucać na osolony wrzątek gotować około 3min od wypłynięcia.