Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1519
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1519
Składniki
szykujemy sobie farsz: gotujemy kasze gryczaną do miękkości w tym czasie drobno kroimy cebule z pieczarkami i podsmażamy na oleju do miękkości cebuli....
ugotowaną kaszę gryczaną przesypujemy do miski i dodajemy do niej przesmażone pieczarki z cebulką, wegete i pieprz...radze dodać więcej pieprzu bowiem fasz musi być lekko pikantny...
z mąki wody i odrobiny soli wyrabiamy ciasto... rozwałkować je na cięko i wyciąć kółka na pierogi.....
faszerujemy pierogi i wrzucamy do gotującej sie wody z solą i odroinką oliwy....gotujemy do wypłynięcia pierogów....przed podaniem można je podsmażyć i dodać podsmażonej cebulki z boczkiem.....