Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36536
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 379
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 361
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9191
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36536
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 379
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 361
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9191
Składniki
Świeże drożdże rozpuść w trzech łyżkach ciepłej wody, po czym dołóż pozostałe i zagnieć elastyczne ciasto.
Odstaw je do wyrośnięcia, następnie uformuj placek do pizzy.
Rozsmaruj na nim przygotowany sos pomidorowy i rozłóż pokrojone pomidory razem z kawałkami sera pleśniowego. Wierzch posyp startym parmezanem.
Włóż pizzę do piekarnika rozgrzanego do 220°C i piecz około 15 minut.
Czas przygotowania: 90 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax