Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Składniki
Pierś z kurczaka należy pokroić w kostkę, posypać przyprawami i zostawić, na około 10 min ( w zależności od czasu posiadanego). Następnie nalezy zetrzeć pieczarki na tarce z małymi oczkami i dodać do mięsa. Po uczynieniu tych dwóch czynności do mięsa należy dodać 2 łyżki mąki oraz dwa jajka i wymieszać. Odstawić na 5 min. Wstawić patelnie i rozgrzać olej. dużą łyżką należy kłaść tak przygotowane mięso na rozgrzana patelnie formując małe placuszki. Najlepiej podawać z sosem pieczarkowym i ziemniakami