Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przystawka z tofu"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Osuszone ręcznikiem papierowym i pokrojone w drobną kostkę naturalne tofu wymieszaj w misce z szalotką i startą na tarce o drobnych oczkach marchewką. na sos dokładnie wymieszaj ze sobą.
Następnie dodaj go do marchewki z tofu. Wymieszaj dokładnie i odstaw na chwilę w ciepłe miejsce, by sałatka się przegryzła.
Przed podaniem posyp szczypiorkiem. Serwuj jako dodatek do pieczywa – możesz też podawać wymieszane z gotowaną komosą ryżową.Źródło: TV14