Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przystawka z tofu"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1235
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1235
Składniki
Osuszone ręcznikiem papierowym i pokrojone w drobną kostkę naturalne tofu wymieszaj w misce z szalotką i startą na tarce o drobnych oczkach marchewką. na sos dokładnie wymieszaj ze sobą.
Następnie dodaj go do marchewki z tofu. Wymieszaj dokładnie i odstaw na chwilę w ciepłe miejsce, by sałatka się przegryzła.
Przed podaniem posyp szczypiorkiem. Serwuj jako dodatek do pieczywa – możesz też podawać wymieszane z gotowaną komosą ryżową.Źródło: TV14