Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przystawka z tofu"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8370
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8370
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Składniki
Osuszone ręcznikiem papierowym i pokrojone w drobną kostkę naturalne tofu wymieszaj w misce z szalotką i startą na tarce o drobnych oczkach marchewką. na sos dokładnie wymieszaj ze sobą.
Następnie dodaj go do marchewki z tofu. Wymieszaj dokładnie i odstaw na chwilę w ciepłe miejsce, by sałatka się przegryzła.
Przed podaniem posyp szczypiorkiem. Serwuj jako dodatek do pieczywa – możesz też podawać wymieszane z gotowaną komosą ryżową.Źródło: TV14