Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przystawka z tofu"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19251
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13041
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1687
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19251
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13041
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1687
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
Osuszone ręcznikiem papierowym i pokrojone w drobną kostkę naturalne tofu wymieszaj w misce z szalotką i startą na tarce o drobnych oczkach marchewką. na sos dokładnie wymieszaj ze sobą.
Następnie dodaj go do marchewki z tofu. Wymieszaj dokładnie i odstaw na chwilę w ciepłe miejsce, by sałatka się przegryzła.
Przed podaniem posyp szczypiorkiem. Serwuj jako dodatek do pieczywa – możesz też podawać wymieszane z gotowaną komosą ryżową.Źródło: TV14