Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA PIECZEŃ, ALTERNATYWA DO WIELU MIĘS NIE TYLKO SCHABU
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3820
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3820
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
MIĘSO UMYĆ I NACIĄĆ NA KRATKĘ PRZEŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO
NATRZEĆ KMINKIEM MIELONYM, MAJERANKIEM NASTĘPNIE POSMAROWAĆ MUSZTARDĄ (JA UŻYŁAM SAREPSKIEJ)
POLAĆ OLIWĄ Z OLIWEK I PEKLOWAĆ OK GODZINY LUB DŁUŻEJ
MIĘSO PIECZEMY W PIEKARNIKU NA 180 ST. CO 30 MIN OBRACAJĄC
CZAS PIECZENIA W ZALEŻNOŚCI OD MIĘSA MOJE BUŁO GOTOWE PO GODZ I 20 MIN.
MOŻNA TAK TEŻ PRZYPRAWIĆ INNE RODZAJE MIĘS JA OSTATNIO MIAŁAM KARCZEK I TEŻ BYŁ PYSZNY PODAJE Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI I BURAKAMI Z CHRZANEM