Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna pieczen na wyjątkowe okazje
mieso umyć ,natrzeć octem,solą, pieprzem.ponacinać nozem kieszonki w mięsie i wlożyć w nie plasterki czosnku i cebuli.mięso podsmażyć a goracej oliwie (az sie zarumieni),wyłożyć na brytwanne lub do żaroodpornego naczynia,zalać oliwąz pod smażenia,piwem raz miodem(lać w kolejności po mięsie).na wierzch polozyc listeki laurowe oraz posybać bazylią i zielem angielskim.przykryć naczynie folią aluminiową.pieć w piekarniku przez pk 15-2 godz w temp 180-200 st C.przez ostatnie 15 min pieczenia odkryć nacznie by mięso sie dorumieniło.po upieczeniu mięso pokric w plastry , a sos zagęścić maka kartoflanką wymieszana z 2 łyzkami śmietany i poł szkl wody.ewdoprawic sola i piprzem do smaku.
Pyszne pączki domowej roboty, z dodatkiem piwa, które ogranicza wchłanianie t...
Odsłon: 960
Chrupiące i łatwe do zrobienia faworki. Pyszny deser, który uwielbiają zarówn...
Odsłon: 5592
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 16
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 247
Witajcie jak się prezentuje wasze sobotnie menu obiadowe ? U nas dziś przygot...
Odsłon: 2522
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 30
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 16
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 247
Witajcie jak się prezentuje wasze sobotnie menu obiadowe ? U nas dziś przygot...
Odsłon: 2522
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 30
Składniki
mieso umyć ,natrzeć octem,solą, pieprzem.ponacinać nozem kieszonki w mięsie i wlożyć w nie plasterki czosnku i cebuli.mięso podsmażyć a goracej oliwie (az sie zarumieni),wyłożyć na brytwanne lub do żaroodpornego naczynia,zalać oliwąz pod smażenia,piwem raz miodem(lać w kolejności po mięsie).na wierzch polozyc listeki laurowe oraz posybać bazylią i zielem angielskim.przykryć naczynie folią aluminiową.pieć w piekarniku przez pk 15-2 godz w temp 180-200 st C.przez ostatnie 15 min pieczenia odkryć nacznie by mięso sie dorumieniło.po upieczeniu mięso pokric w plastry , a sos zagęścić maka kartoflanką wymieszana z 2 łyzkami śmietany i poł szkl wody.ewdoprawic sola i piprzem do smaku.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Polędwiczki grillowane w ziołach i surówka
Dania główne
Zapiekanka Rozmaitości
Dania główne
Zapiekanka gospodarska
Dania główne
Ćwiartki kurczaka duszone z dodatkiem młodej kapusty
Polędwiczki grillowane w ziołach i surówka
Polędwica wieprzowa w wiosenno-letnich ziołach: lubczyk, natka pietruszki, ba...
Odsłon: 8
Zapiekanka Rozmaitości
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 16