Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rarytas w szpinaku"
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 741
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1528
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6058
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 741
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1528
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6058
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8912
Składniki
<strong>:</strong>
Blanszuj szpinak przez 3 sekundy i natychmiast przełóż do zimnej wody z kilkoma kostkami lodu. Odcedź. Mięso wymieszaj z jajkiem, pieprzem, proszkiem, grzankami, i mąką ziemniaczaną.
Podziel je na porcje i zawijaj w szpinak. Gotuj na parze 15 min. Polewaj sosem z podsmażonej na maśle mąki, zalanej mlekiem i doprawionej cytryną.Źródło: TV14