Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rarytas w szpinaku"
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 93
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2621
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106499
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 93
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2621
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106499
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Składniki
<strong>:</strong>
Blanszuj szpinak przez 3 sekundy i natychmiast przełóż do zimnej wody z kilkoma kostkami lodu. Odcedź. Mięso wymieszaj z jajkiem, pieprzem, proszkiem, grzankami, i mąką ziemniaczaną.
Podziel je na porcje i zawijaj w szpinak. Gotuj na parze 15 min. Polewaj sosem z podsmażonej na maśle mąki, zalanej mlekiem i doprawionej cytryną.Źródło: TV14