Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rarytas w szpinaku"
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1594
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3029
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1109
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1891
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1594
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3029
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1109
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1891
Składniki
<strong>:</strong>
Blanszuj szpinak przez 3 sekundy i natychmiast przełóż do zimnej wody z kilkoma kostkami lodu. Odcedź. Mięso wymieszaj z jajkiem, pieprzem, proszkiem, grzankami, i mąką ziemniaczaną.
Podziel je na porcje i zawijaj w szpinak. Gotuj na parze 15 min. Polewaj sosem z podsmażonej na maśle mąki, zalanej mlekiem i doprawionej cytryną.Źródło: TV14