Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rarytas w szpinaku"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25152
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25152
Składniki
<strong>:</strong>
Blanszuj szpinak przez 3 sekundy i natychmiast przełóż do zimnej wody z kilkoma kostkami lodu. Odcedź. Mięso wymieszaj z jajkiem, pieprzem, proszkiem, grzankami, i mąką ziemniaczaną.
Podziel je na porcje i zawijaj w szpinak. Gotuj na parze 15 min. Polewaj sosem z podsmażonej na maśle mąki, zalanej mlekiem i doprawionej cytryną.Źródło: TV14