Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5677
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 959
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37158
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 116
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5677
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 959
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37158
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 116
Składniki
Mięso pokrojone w kostkę mocna obrumienić na oleju, dodać przyprawy i pokrojoną w półtalarki celulę, lekko przysmażyc.
Wrzucić do tego warzywa / mogą być mieszanki mrożone / poddusić wszystko razem.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać. żeby nabrał smaku.
Wszystko zalewamy wodą. Gotujemy 20min od czasu do czasu mieszająć. Jest to potrawa gdzie można eksperymentować z dodatkami w zależności od upodobań.