Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4413
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1368
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4413
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1368
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 339
Składniki
Mięso pokrojone w kostkę mocna obrumienić na oleju, dodać przyprawy i pokrojoną w półtalarki celulę, lekko przysmażyc.
Wrzucić do tego warzywa / mogą być mieszanki mrożone / poddusić wszystko razem.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać. żeby nabrał smaku.
Wszystko zalewamy wodą. Gotujemy 20min od czasu do czasu mieszająć. Jest to potrawa gdzie można eksperymentować z dodatkami w zależności od upodobań.