Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
Mięso pokrojone w kostkę mocna obrumienić na oleju, dodać przyprawy i pokrojoną w półtalarki celulę, lekko przysmażyc.
Wrzucić do tego warzywa / mogą być mieszanki mrożone / poddusić wszystko razem.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać. żeby nabrał smaku.
Wszystko zalewamy wodą. Gotujemy 20min od czasu do czasu mieszająć. Jest to potrawa gdzie można eksperymentować z dodatkami w zależności od upodobań.