Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygotowanie szybkie,nieskomplikowane-ok 20 minut i jemy !!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 992
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1061
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2110
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 992
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1061
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2110
Składniki
Pokroić pierś na cienkie ( ! ) paseczki tak by były jak najdłuższe,obsypać przyprawami - pieprz,sol,zioła prowansalskie,obtoczyć w cieście takim jak naleśnikowe,smażyć na rozgrzanym tłuszczu-najlepiej olej- na złoty kolor.Ja podaje z frytkami i surówką z kiszonej kapusty ale to juz dowolna kompozycja wg smaku i upodobań
Nazwałam je tak,ponieważ tak zareagowała na nie pierwsza osoba,której to podałam