Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygotowanie szybkie,nieskomplikowane-ok 20 minut i jemy !!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2223
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3307
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1350
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2108
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2223
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3307
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1350
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2108
Składniki
Pokroić pierś na cienkie ( ! ) paseczki tak by były jak najdłuższe,obsypać przyprawami - pieprz,sol,zioła prowansalskie,obtoczyć w cieście takim jak naleśnikowe,smażyć na rozgrzanym tłuszczu-najlepiej olej- na złoty kolor.Ja podaje z frytkami i surówką z kiszonej kapusty ale to juz dowolna kompozycja wg smaku i upodobań
Nazwałam je tak,ponieważ tak zareagowała na nie pierwsza osoba,której to podałam