Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygotowanie szybkie,nieskomplikowane-ok 20 minut i jemy !!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 471
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3923
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1356
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 471
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3923
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1356
Składniki
Pokroić pierś na cienkie ( ! ) paseczki tak by były jak najdłuższe,obsypać przyprawami - pieprz,sol,zioła prowansalskie,obtoczyć w cieście takim jak naleśnikowe,smażyć na rozgrzanym tłuszczu-najlepiej olej- na złoty kolor.Ja podaje z frytkami i surówką z kiszonej kapusty ale to juz dowolna kompozycja wg smaku i upodobań
Nazwałam je tak,ponieważ tak zareagowała na nie pierwsza osoba,której to podałam