Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często,nie do końca mamy pewność czy kupiona ryba jest świeża(szczególnie gdy kupujemy je z nieznanego nam źródła)lub czy ta którą mamy w lodówce już najlepsze "czasy" ma za sobą.Jak sprawdzić ?Zapraszam :)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Świeża ryba zanurzona w wodzie,opada na dno. Ma różowe skrzela. Nie ma wysadzonych na wierzch oczu. ;)